Ons verhaal en formule

Eigenaar van Kings Friet & IJs is Stefan Vos, een rasechte ondernemer. Voordat hij startte met franchiseformule Kings Friet en IJs bezat hij een Italiaans restaurant in Hilversum. Als groot ijs-liefhebber ging hij regelmatig een lekker ijsje eten aan de andere kant van het centrum, bij Kings. Toen de toenmalige eigenaar van Kings het receptuur van het ijs veranderde en daarmee de kwaliteit van het ijs naar beneden ging, wist Stefan het meteen. “Dit kan beter”. IJs is een product waarvan je enorm hoort te genieten. Het moet kwalitatief goed zijn.

Opstart ijssalon Kings

Na gedegen onderzoek werd een ijs-vitrine, ijsmachine en pasteuriseer-machine aangeschaft. Het Italiaans restaurant werd verbouwd en nu werd hier ook ijs gemaakt en verkocht. Het eerste jaar stond volledig in het teken van de opstart. Het tweede jaar begon de ijssalon goed te lopen. Na twee jaar ijs maken in het bestaande pand, kwam er een ideaal pand beschikbaar. Op de hoek midden in het centrum van Hilversum werd “Tiramisu Gelato” gevestigd. Op deze plek kon de ijssalon verder uitbreiden. Een aantal jaren later en vele ijsjes verder nam Stefan Kings IJs over. Met succes. Want beide zaken draaiden goed! Maar wel alleen in het zomerseizoen.

Seizoenafhankelijk

De ondernemer wilde minder seizoenafhankelijk worden en ging op zoek naar het perfecte concept voor de winter. Omdat de maximale groei was behaald, deed Stefan zijn Italiaanse restaurant van de hand. Zo kregen nieuwe plannen de ruimte! Er werd welbewust voor friet gekozen. Ambachtelijke friet van een hoge kwaliteit. En uitstekend te combineren met de goedlopende ijssalon.

Het beste voor de klanten

Voor zijn gasten wil Kings Friet & IJs alleen het beste. Naast vers ijs, zijn dit biologische aardappels voor de frieten en voor de hamburgers vlees van de beste lokale slager. En kwaliteit verkoopt zichzelf. Inmiddels bezit Stefan twee succesvolle, winstgevende friet- en ijssalons in Hilversum en heeft hij zijn mooie concept uitgerold tot een franchiseformule.

Burger van franchiseformule Kings

Ervaring delen

Nu wil Stefan zijn succes en ervaring delen met andere ondernemers. Bent u die ondernemer die samen met hem een sterk, duurzaam en herkenbaar merk wil opbouwen? Sluit u zich dan aan bij deze franchiseformule!

mail naar Info@kingsfrietenijs.nl