Beoordelingen van Kings IJs en Friet Hilversum

Recente recensies van Kings IJs en Friet Hilversum

5 sterren na 25 reviews

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ijs weer, snel bezorgd en gratis yogurt ijs. Top

Reactie van Kings IJs en Friet:Beste Frans, Bedankt voor je leuke review. We zien je volgende bestelling graag tegemoet met vriendelijke groet, Team Kings

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en op tijd bezorgt zoals iedere keer Heerlijk bedankt jullie zijn echt een aanrader👍👍

Reactie van Kings IJs en Friet:Beste Ans, Bedankt voor je leuke review. We zien je volgende bestelling graag tegemoet met vriendelijke groet, Team Kings

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes waren mega lekker! Volgende keer een tip als er vega burgers worden besteld: markeer even welk doosje vegetarisch is, wij moesten dit nu zelf uitzoeken. Het gratis ijs wat werd beloofd bij de bestelling zat er trouwens ook niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg 2x bosvruchten in het ijs en had dit niet besteld. Ik had caramel en vanile moeten hebben .

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten nooit meer een hamburger van de Mac de volgende keer bestel ik weer bij jullie bedankt voor deze heerlijke maaltijd

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk keurig op tijd bezorgd Ik vind het alleen jammer dat er geen Coco’s ijs te bestellen is Maar we komen zeker weer snel bestellen Bedankt weer

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Zag er goed en verzorgd uit en smaakt goed. Bezorging duurde echt lang, 2 uur, maar het was druk, heb ik alle begrip voor, was prettig geweest als de klant even op de hoogte gesteld werd, ipv zelf te bellen.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden het ijs was heerlijk en zo keurig op tijd bezorgt een echte aanrader ik zou zeggen tot een volgende keer

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker ijs , snel bezorgd.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige jongen die met “geniet ervan en een fijne avond”, binnen 20 minuten 2 verrukkelijke salty caramel ijsjes bezorgde. Wat wil een mens nog meer;)

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ijs, snelle bezorging en super leuk dat we ook nog eens 2 bolletjes gratis kregen!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen via de site, duidelijk en overzichtelijk. Bezorging was sneller als gepland, super dus!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet, bittergarnituur en sauzen besteld. Na ruim een uur ontvangen. De friet was lauw, de bitterballen waren leeggelopen, de sauzen ontbraken. Na te hebben gebeld over de ontbrekende sauzen, werden deze alsnog bezorgd. Dat wil zeggen, wij ontvingen een papieren tasje met op de bodem daarvan de inhoud van twee leeggelopen bekers saus. Nogmaals gebeld. Deze keer werden wij afgewimpeld met slappe excuses. Er was bij Kings weinig bereidheid om tot een compensatie of anderszins redelijke oplossing te komen. Bizar. Wij merkten al dat de kwaliteit minder werd, maar zo beroerd hadden wij het nog niet meegemaakt. Kings is hiermee een vaste klant verloren.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was snel bezorgd. Alleen was de hamburger half uit het doosje gevallen toen ik mijn bestelling uitpakte. En ik had via de site besteld en kreeg ik 2 gratis ijs bolletjes bij mijn bestelling wat ik een leuke verrassing vond maar die zaten niet bij mijn bestelling. De patat en burger waren verder heerlijk ik heb lekker gegeten.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden. Voorheen vaker besteld via thuisbezorgd maar lijkt of via eigen website bestellen sneller gaat. Snelle service en leuke werknemers. Eten was weer voortreffelijk. Ik mis alleen nog de liqor43 ijs vast in het assortiment.

Reactie van Kings IJs en Friet:Bedankt Moekes, voor je leuke recensie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet, heerlijke burgers op geweldige broodjes. En vrolijke service! Een begrip in Hilversum

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten 20 minuten te laat, na aanleiding van de vorige keer een gratis frietje gekregen omdat de bestelling koud was. Helaas was het nu niet veel beter daarbij kwam kijken dat de kidsbox echt nauwelijks gevuld was met patat (lees 10á15frietjes), het speeltje en de kroket daarentegen was wel een hit!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke friet

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk dat je gewoon lekker ijs kan bestellen! Het blijft ook ijs is dus niet gesmolten... Bezorger was supervriendelijk! en snel....

Reactie van Kings IJs en Friet:Beste Petra, Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles heeft gesmaakt. graag tot de volgende bestelling. met vriendelijke groet, Team Kings

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kings IJs en Friet:Beste Wilma, Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles in orde was. graag tot de volgende bestelling! met vriendelijke groet, Team Kings