Beoordelingen van Kings IJs en Friet Hilversum

Recente recensies van Kings IJs en Friet Hilversum

5 sterren na 14 reviews

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ijs, snelle bezorging en super leuk dat we ook nog eens 2 bolletjes gratis kregen!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate was zwart gebakken en de frietjes te donkerbruin

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen via de site, duidelijk en overzichtelijk. Bezorging was sneller als gepland, super dus!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet, bittergarnituur en sauzen besteld. Na ruim een uur ontvangen. De friet was lauw, de bitterballen waren leeggelopen, de sauzen ontbraken. Na te hebben gebeld over de ontbrekende sauzen, werden deze alsnog bezorgd. Dat wil zeggen, wij ontvingen een papieren tasje met op de bodem daarvan de inhoud van twee leeggelopen bekers saus. Nogmaals gebeld. Deze keer werden wij afgewimpeld met slappe excuses. Er was bij Kings weinig bereidheid om tot een compensatie of anderszins redelijke oplossing te komen. Bizar. Wij merkten al dat de kwaliteit minder werd, maar zo beroerd hadden wij het nog niet meegemaakt. Kings is hiermee een vaste klant verloren.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was snel bezorgd. Alleen was de hamburger half uit het doosje gevallen toen ik mijn bestelling uitpakte. En ik had via de site besteld en kreeg ik 2 gratis ijs bolletjes bij mijn bestelling wat ik een leuke verrassing vond maar die zaten niet bij mijn bestelling. De patat en burger waren verder heerlijk ik heb lekker gegeten.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden. Voorheen vaker besteld via thuisbezorgd maar lijkt of via eigen website bestellen sneller gaat. Snelle service en leuke werknemers. Eten was weer voortreffelijk. Ik mis alleen nog de liqor43 ijs vast in het assortiment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet, heerlijke burgers op geweldige broodjes. En vrolijke service! Een begrip in Hilversum

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten 20 minuten te laat, na aanleiding van de vorige keer een gratis frietje gekregen omdat de bestelling koud was. Helaas was het nu niet veel beter daarbij kwam kijken dat de kidsbox echt nauwelijks gevuld was met patat (lees 10á15frietjes), het speeltje en de kroket daarentegen was wel een hit!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke friet

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk dat je gewoon lekker ijs kan bestellen! Het blijft ook ijs is dus niet gesmolten... Bezorger was supervriendelijk! en snel....

Reactie van Kings IJs en Friet:Beste Petra, Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles heeft gesmaakt. graag tot de volgende bestelling. met vriendelijke groet, Team Kings

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Kings IJs en Friet:Beste Wilma, Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles in orde was. graag tot de volgende bestelling! met vriendelijke groet, Team Kings